- Nieuw
Kersen-Kokos Cakemix Gezond zonder Gedoe
€ 4,00 Per 250 gram
Kersen-Kokos Cakemix voor een gezonde, heerlijke cake.
Ontdek het plezier van gezond cake bakken met de cakemixen van Gezond zonder Gedoe. Deze cakemixen zijn zonder toegevoegde suikers, e-nummers en gluten!
Met deze Kersen-Kokos Cakemix geniet je keer op keer van een heerlijk versgebakken cake en daar hoef je je niet schuldig om te voelen. De cake zit boordevol gezonde, natuurlijke ingrediënten, is rijk van smaak en zonder dat deze smaak kunstmatig is toegevoegd én uiteraard met echte kersen en kokos!
Verzendkosten €3,95 of gratis bij order >=€50 of ophalen in Nieuwegein; aangeven bij verzendmethode
Gekochte producten van Gezond zonder Gedoe kunnen niet worden geretourneerd
Gegevens worden niet verstrekt aan derden. Veilig betalen met iDeal
Ontdek het plezier van gezond cake bakken met de cakemixen van Gezond zonder Gedoe. Deze cakemixen zijn zonder toegevoegde suikers, e-nummers en gluten!
Met deze Kersen-Kokos Cakemix geniet je keer op keer van een heerlijk versgebakken cake en daar hoef je je niet schuldig om te voelen. De cake zit boordevol gezonde, natuurlijke ingrediënten, is rijk van smaak en zonder dat deze smaak kunstmatig is toegevoegd én uiteraard met echte kersen en kokos!
Kies voor kwaliteit, kies voor cakemixen die makkelijk te maken zijn in eigen oven en kies voor voeding dat goed is voor jou en je gezin.
Probeer vandaag nog de Kersen-Kokos Cakemix en ontdek een nieuwe wereld van gezonde lekkernijen!
Bereidingswijze:
Toevoegen per 250 gram mix: 100 gram (plantaardige) roomboter, 50 milliliter water, 4 eieren (M/L) of eivervanger, 15 gram honing.
1. Leg de boter enige tijd voor de start van het bakken uit de koeling, zodat het goed zacht is.
2. Verwarm de oven voor op 175 graden (hetelucht).
3. Klop met de mixer de boter zacht en romig in een beslagkom.
4. Voeg de cakemix, de eieren of eivervanger, het water en de honing in één keer toe.
5. Roer het geheel met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad geheel.
6. Klop het beslag daarna met de mixer op de hoogste stand in circa 3 minuten tot een luchtig beslag.
7. Doe het beslag in een ingevette cakevorm en bak de cake in 25-30 minuten gaar.
8. Na een paar minuten kun je de cakevorm verwijderen en de cake verder laten afkoelen voordat je het serveert.
Ingrediënten:
Boekweitmeel, HAVERmeel, kokos (20%), rozijnen, gevriesdroogde zure kers (4%), gember, (Himalaya) zout en plantaardige olie.
Kan mogelijk sporen bevatten van glutenbevattende granen, noten, pinda's en sesamzaad.
Voedingswaarden:
Voedingswaarden per 100 gram | ||
Energie in KJ | 1681,53 | |
Energie in Kcal | 401,50 | |
Vetten | 15,91 | gram |
- Verzadigd | 12,02 | gram |
Eiwitten | 9,59 | gram |
Voedingsvezels | 8,71 | gram |
Koolhydraten | 54,80 | gram |
- Suikers | 19,13 | gram |
Zout | 0,81 | gram |
Verpakking kan in de groene container = composteerbaar
Tags:
cakemix, cake, tussendoortje, gezond, kokos, kersen, cakemetkersen, cakemetkokos, zondersuiker, suikervrij, suikervrijbakken, zondergluten, glutenvrij, zonderenummers, enummervrij, gezondeleefstjl, veganbreakfast, veganlunch, veganlifestyle, veganeten, puureten, puur, puurleven, natuurlijkeproducten, compostablepackaging, composteerbareverpakking.
Je bent misschien ook geïnteresseerd in